Lackering köksluckor

lackering köksluckor

lackering köksluckor

Är du också sugen på känslan av få ett helt nytt och modernt kök genom att lackera om dina gamla köksluckor. Det är betydligt billigare och går mycket snabbare än att köpa nytt och bygga om hela ert köket. Behöver du hjälp med både montering/demontering och transport av dina luckor och innerdörrar?

Arendala Inredningslackering lackerar Ikea luckor eller andra luckor i just den kulören och glansen ni önskar till ert nya kök. Arendala utför även lackering av badrumsmöbler, innedörrar och andra typer av möbler.

Ni hittar Arendala Inredninglackering strax öster om Lund och deras kunder kunder finns i Malmö, Lund, Trelleborg, Vellinge, Staffanstorp, Hörby, Eslöv, Helsingborg, Höör, Svedala, Skurup, Lomma samt övriga Skåne.

Varför sprutlackering när man ska lackera om sina köksluckor?

  • Med sprutlackering så får man en mycket vacker och tålig yta.
  • Med sprutlackering så kan man få fram vilken färgnyans som helst.
  • Sprutlackeringen kan ge en yta som är helt slät.

Lackering köksluckor av högsta kvalité

För Arendala Inredningslackering betyder kvalitet en leverans av en produkt som uppfyller både deras kunders och deras egna högt ställda krav. För att de ska kunna göra det krävs både rätt kunskap och rätt material och därför används alltid högkvalitativa produkter vid lackering köksluckor.
Läs mer om lackering köksluckor