Dags att välja utbildning

utbildning malmö

Utbildning Malmö

Går du precis som jag i tankar på att söka en utbildning nu till våren med starta efter sommaren?
Själv har jag precis sökt in till Tillskärarakademin Malmö som är en mycket personlig och lite mindre skola som ligger i det charmiga kulturkvarteret S:t Gertrud. Deras ambition har i många år varit att att vara en av Sveriges bästa och på samma gång ledande specialskolor inom produktutveckling, mönsterkonstruktion, tillskärning, modeteckning och kollektionsdesign. Kort och gott, det mesta som jag brinner för och redan idag lägger min mesta tid på.

Här får du som elev de allra bästa förutsättningarna för att lära dig hantverket från grunden och du får även en unik möjlighet att växa i din professionella yrkesroll för en framtida karriär inom mode och design.

Utbildning i centrala Malmö nära centralen

Tillskärarakademin Malmö erbjuder idag faktiskt två högskoleförberedande konst- och kulturutbildningar och en lite kortare  YH utbildning. Utbildningarna står självklart under tillsyn av Myndigheten för yrkeshögskolan och ger dig som elev möjligheten att söka studiemedel för finansiering. Bra va?
Är du intresserad av att läsa mer om mitt val av utbildning malmö så rekommenderar jag dig ett besök på deras hemsida, alternativt att du bokar in ett möte och besöker dem på skolan. Det gjorde jag och jag kan garantera dig att du inte kommer att blir besviken.